Terveisiä White Beltiltä!

Terveisiä White Beltiltä!

Terveisiä White Beltiltä!

Istuin tänä aamuna Mikaelin koulun pukuhuoneessa, ulkona putoili lähes jouluhenkistä lunta. Sinilattiaisessa salissa käytiin keskittyneesti läpi Nian 52 perusliikettä, hieman myöhemmin siellä paljastettiin musiikinkuuntelun ja -arvostamisen saloja. Kolmas päivä menossa, ja tajuan pikkuhiljaa minkä eteen olen viime aikoina tehnyt vielä keskitetymmin töitä. Siis hetkinen, meillähän on meneillään White Belt! 7 päivää Niaa, ahaa-elämysten kokemista itsessä, ja (ehkä vielä herkullisempana) niiden seuraamista muissa. Paljon on tapahtunut siitä, kun kesällä 2005 itse kävin saman koulutuksen, ja siitäkin kun viimeksi sellaisen lokakuussa 2008 järjestin: muutoksia löydän sekä itsestäni, Annissa kouluttajana, ja (kiitollisena) tavasta jolla Nian keskeisiä periaatteita jaetaan. Nian oma selkeys ja minuun suuremman ja suuremman vaikutuksen tekevä hyvin tieteellinenkin lähestymistapa kehonkeskeisyyteen ja liikkumiseen pääsevät yhä enemmän oikeuksiinsa.
Niasta hoetaan usein, ettei sitä voi oikein sanoin kuvailla, että kunkin on parasta kokeilla ja kokea se itse – ja niin rakentuu elämämmekin: elämällä. Olen itse Nian kautta saanut siihen kylkiäisiksi syvemmän ymmärryksen kaikista niistä valinnoista joita voin joka hetkessä tehdä ollakseni vielä enemmän – ollakseni vielä enemmän ennen kaikkea minä. Tulipa tässä mieleen eräs lause Richard Bachin Illusions-kirjastakin:
Argue for your limitations, and they are surely yours.

Esimerkiksi Nia-koulutuksessa pääsee tutustumaan niihin omiin mörköihinsä tai kuvitelmiinsa aika kasvotusten ja hyvin monelle on mahdollisuus myös jättää pysyvät hyvästit.

Lounastauko on pian ohi… ja eikun taas kaikin voimin eteenpäin!
(ja jos oot kulmilla, tuuny ihmees käymään!)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s