Top tykkänään


Jotenkin viime kuukaudet ovat olleet aika hurjia – etenkin yhteisöllisen arvokeskustelun, mielipideilmaisun ja yhteiskuntaosallistumisen saralla. Minulle on käynyt näin aiemminkin: pahimman mediamökän aikaan olen usein ollut a) muualla, b) nettipaastolla, c) toipilaana, d) jotain muuta. Usein sulattelen ja/tai käsittelen tapahtunutta hitaasti ja omissa oloissani, sellaisissa palasissa kun jaksan maailman asioita pureskella (otan itse asiassa yllättävänkin paljon erittäin vakavasti). Kauan aktiivisena, aikaansaavana naisena eläneenä minun on välillä haasteellista olla ryntäilemättä (sekä ajatuksissani että arjessani). Toipuvana itseltään vaatijana alan oppimaan ja hyväksymään, että on eri tapoja olla avuksi, eri tapoja ilmaista ihmisyys kanssaihmiselle. Jotkut viihtyvät etulinjassa, toiset taustalla. Ainoa josta olen vakuuttunut on, että kumpiakin tarvitaan.

*

Kuvassa makoileva patsas on Maltalta kotoisin oleva syntymäpäivälahja vanhalta ystävältä ja kirjekaverilta. Se on minulle oiva muistuttaja siitä, että välillä askel taaksepäin voi olla se järkevin ja sydämellisin ratkaisu. Oman voiman tunteminen ja sen taidokas hyödyntäminen sekä itsestään huolehtiminen on aina kotiinpäin.

*
Aivan sattumalta selailin muuten Fuegon hoito-valikoimaa, ja sehän on valtavan kattava. Näin syksystä ja itsenstä huoltamisesta puheen ollen.

PS. Ensi viikolla Dakiniakin toimii toivottavasti jo täysteholla, ja saadan tämäkin syyskausi kunnolla korkattua. Palailemisiin!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s