Terveisiä pöydän takaa

Mii_Artist by the desk
Kävelin eilen kaupungilla. Kuljeskelin hoitamassa asioitani kaiken kauteen kuuluvan kullan ja kimalluksen keskellä ja huomasin nauttivani kaikesta kauniista. Katselin kalentereita ja kortteja sillä silmällä, ilahduin monestakin, ja sitten vielä syvemmin sen johdosta että kaiken tarjonnan keskellä joku valitsee minunkin kädentuotoksiani. Siinäpä kiitollisuuden aihetta kerrakseen!

Sellainenkin on tässä mielessä käynyt, että vaikka kulutusjuhla monella tapaa huipentuukin tässä kuussa, se ei mitenkään tarkoita sitä, etteikö liikkeellä olisi myös runsaasti antamisen aitoa iloa, ahneuden keskellä auttamista ja oikeaa välittämistä.

Tiedän, että inhimillisyys ja parhaansa tekeminen on useimpien arkea vuoden ympäri. Silti arvostan tätä samaa valotyötä vielä hitusen enemmän kun ulkona on pimeää ja (sosiaalisen) median melukylä toitottaa maailmanlopuista tavalla jos toisellakin. Aion nauttia väreistä ja valoista vastedeskin, ottaa hyvät toivotukset erittäin henkilökohtaisesti ja heijastaa niitä takaisin parhaani mukaan.

Valoa päivääsi. ♥

*

Ohjasvapaa ilta luvassa, eli helmet ja höyhenet on otettu esille. Ensin tosin käyn naapurintädin luona kaffella, kun kuulemma eilisistä 85-vuotisjuhlista on jäänyt nimpal kauhiast kakkui jälel. No, seuraan Punaisen Ristin banderollista eilen bongaamaani Löydä oma tapasi auttaa -kehotusta ja teen mitä tässä tilanteessa voin. Kampaan hiukseni ja lähden päiväkahveille. ☺

Korviin ripustettavia kauneuksia työn alla - helmet lasia tai puuta, ja höyhenet luonnollisen sulkasadon tuotosta.

Korviin ripustettavia kauneuksia työn alla – helmet lasia tai puuta, ja höyhenet luonnollisen sulkasadon tuotosta.

Advertisements

One thought on “Terveisiä pöydän takaa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s